Jarboli

Jarboli su izradjeni od fiberglasa pa su zbog toga jako fleksibilni i lagani.Za razliku od metala fiberglas ne provodi elektricitet pa nije potrebno dodatno uzemnjenje radi zastite od groma .Bele su boje i lako se odrzavaju ne rdjaju pa je samim tim i njihov vek produzen.Mozemo Vam ponuditi jarbole visine 6,8 i 10 metara .Na vrhu se nalazi rotirajuca kapa koja svojim mehanizmom sprecava da se zastava, prilikom naleta jakog vetra ,obmota oko jarbola .G nosac na koji se navlaci zastava ,zateze zastavu pa ona uvek stoji transparentno i stvara manji otpor atmosferskim uticajima .

Cenovnik

6 m 310,oo eur / kom set ankera sa anker plocom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrasnji kanap, rotirajuca kapa, “L” nosač, ukrasna kugla
8 m 330,oo eur / kom set ankera sa anker plocom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrasnji kanap, rotirajuca kapa, “L” nosač, ukrasna kugla
10 m 380,oo eur / kom set ankera sa anker plocom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrasnji kanap, rotirajuca kapa, “L” nosač, ukrasna kugla
75,oo eur Betoniranje stope, podizanje i nivelisanje jarbola, isticanje zastave

Transport – Beograd sa okolininom – 70 eur / za ukupnu kolicinu
Transport – van Beograda – 0,75 eur / za ukupnu kolicinu u jednom pravcu, racunaju se oba pravca

CENOVNIK POTROŠNIH DELOVA I MATERIJALA ZA JARBOLE

  • G-nosač sa tegom – 50 eur+pdv/kom
  • Bravica sa ključem za jarbol – 30 eur+pdv/kom
  • Pvc prsteni za jarbol – 1 eur+pdv/kom
  • Rotirajuća ukrasna kapa- 40 eur+pdv/kom
  • Kanap za jarbol -0,5 eur dužni metar

Ugradnja jarbola, započinje kopanjem rupe za betoniranje stope jarbola i postavljanjem ankera za dalju montažu jarbola.
Mora se voditi računa da stopa bude uradjena kvalitetno i da anker nosači budu postavljeni ravno po libeli kako bi kasnije i sam jarbol stajao ravno.
Nakon dva- tri dana kada se beton stvrdne vrši se postavljanje jarbola na već pripremljene ankere.
Stopa služi za obaranje i podizanje jarbola i mora biti okrenuta na onu stranu na kojoj nema preprpreka za takve radove.
Nakon izlivanja stope, a pre podizanja jarbola potrebno je sam jarbol sklopiti tako što se provalći kanap koji kasnije služi za podizanje i spuštanje G nosača koji nosi i samu jarbolsku zastavu.
Sam postupak je vrlo jednostavan, ali zahteva dobro izvedene radove kako bi sam jarbol kasnije bio otporan na jake udare vetra.

PDF UPUSTVO ZA POSTAVLJANJE JARBOLA

Teleskopski jarboli su podesivi po visini i nude mogućnost da u zavisnosti od prostora podesite visinu jarbola, jarboli su samim tim izuzetno pogodni kako sa spoljašnje tako i za unutrašnje isticanje zastava u prostoru.
Pogodnu za sajamske manifestacije, razne vrste promocija na otovrenom, obeležavanje manifestacija, lako se montiraju- demontiraju. Teleskopski jarbolu su pogodni i za spoljašnje brendiranje i istaicanje zastave, ne zahtevaju komplikovanu montažu i dozvole jer su mobilni, lako pokretni i veoma upotrebljivi.

Mobilni teleskopski jarbol, za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu – dekoraciju.

Idealan je za promocije i  prezentacije, sajamske nastupe, obeležavanje ulaza u firmu….

Karakteristike i specifikacija:

Teleskopski jarbol se izvlači na 500cm visine.

Postolje je iz 4 segmenta, jedan segment je dimenzija 40x40cmx15cm.

Zapremina je oko 90 L vode ili 90 kg, sto je više nego dovoljno za stabilano postolje teleskoskog jarbola.

Teleskop – pokretna šipka na vrhu (120cm kao kod standardng G nosača) i četvorodelni tank čine ovaj jarbol.

 

U kompletu su i PVC prstenovi za fiksaciju zastave za jarbol. Preporučena dužina zastave je 120 cm x 250 cm.

Cena jarbola bez zastave je 210 eur + PDV, cena zastave je 30 eur + PDV.

TELESKOPSKI JARBOL 10 M (uz mogućnost podešavanja visine do maksimalnih 10 m).

Novo u ponudi na našem tržištu – teleskopski mobilni jarbol visine 10 metara, idealan proizvod za promocije na otvorenom prostoru, sajamske manifestacije, izložbe, prezentacije, trke, smotre…

Karakteristike i specifikacija teleskopskog jarbola:
Teleskopski jarbol se izvlači na 1000cm visine, odnosno do makismalno 10 m (teleskopski je moguće podešavanje i na manju visinu)
Zapremina water tank-postolja je oko 100L vode, sto je više nego dovoljno za stabilano postolje teleskoskog jarbola prin noramnim vremenskim uslovima.

Postolje je veoam robusno, stablino i čvrstao, sastoji se iz četiri odvojena dela koja zajedno čine celinu (pa i u slučaju da se ošteti neki od delova jarbol ostaje stabilan) , sama konstrukcija je
U kompletu su i PVC prstenovi za fiksaciju zastave za jarbol. Preporučena dužina zastave je 120 cm x 250 cm.

CENA JARBOLA JE 350 eur, cena zastave zavisi od visine jarbola za koju se odlučite i obračunava se 10 eur/m2 + pdv (preporučena dimebnzija zastave ukoliko se jarbok+l koristi u maksimalnoj visini je 120 x 450 cm i cena je 54 eur + pdv).