Poslovno obelezavanje prostora

Obelezavanje poslovnog prostora podrazumeva izradu tabli za oznacavanje firme , obelezavanje prostorija, izradu natpisa za vrata , dekorisanje zidova, peskiranje stakala i peskiranje vrata , izradu 3d logotipa , brendiranje pulteva .
Mi mozemo da Vma pinudimo da na jednom mestu iz prve ruke uradite svu potrebnu poslovnu komunikaciju i poslovne oynake koje ce biti prilagodjene Vasim zeljama u pogledu izbora materijal, dimenzija, kompanijskih boja.

Pored obelezavanja poslovnog prostora radimo i table ili nalepnice sa svim vrstama obavestenja i upozorenja ze prozivodne hale, table za sa znakoviuma obavestenja , table sa znacima upozorenja , izrada tabli za opstu , poslovnu i bezbednu komunikaciju.

obelezavvanje cene

Aluminijumski drzac za vrata – Obelezivac za vrta -Onzake za vrata

Oznake za vrata su izradjene od aluminjimua, tacnije od aluminijumskih profila koji se seku na meru po zelji kupca. Izmena sadrzaja je veoma brza i laka i postize se jednostavnim pomeranjem pokrivnih kapa.
Montaza profila aluminijumskih oznaka za vrata je veoma jednostavn i braza i vrsi se pomoccu duplo lepljivih sundjerastih traka koji su postavljene na poledjinu profila ili busenjem i tiplovanjem direktno u zid u zavisnosti od tipa povrsine na koji se postavljaju obelezivaci.
Idealno je resenja za obelezavanje svih prostorija, kancelarijskog prostora, magacina , skola, hotela, restorana…
Kod nas mozete poruciti kompletnu uslugu od idejnog resenja, preko produkcije do montaze plocica u prostoru.