Poslovno obelezavanje prostora

Obelezavanje poslovnog prostora podrazumeva izradu tabli za oznacavanje firme , obelezavanje prostorija, izradu natpisa za vrata , dekorisanje zidova, peskiranje stakala i peskiranje vrata , izradu 3d logotipa , brendiranje pulteva .
Mi mozemo da Vma pinudimo da na jednom mestu iz prve ruke uradite svu potrebnu poslovnu komunikaciju i poslovne oynake koje ce biti prilagodjene Vasim zeljama u pogledu izbora materijal, dimenzija, kompanijskih boja.

Pored obelezavanja poslovnog prostora radimo i table ili nalepnice sa svim vrstama obavestenja i upozorenja ze prozivodne hale, table za sa znakoviuma obavestenja , table sa znacima upozorenja , izrada tabli za opstu , poslovnu i bezbednu komunikaciju.

obelezavvanje cene

U ponudi proizvoda za obeležavanje poslovnog prostora nudimo Vam setove za obeležavanje vrata poslovnih prostorija, odnosna vrata kancelarija.
Obeleživači se rade od graverske plastike, pločice su lako zamenljive i mogu se brendirati tehnikom laserske gravure ili direktnom štampom na pločicama do punog kolora. Aluminijumska postolja se seku po meri i broj pločica (odnosno broj imena može da se menja prema potrebi), veličina logotipa i veličina ispisa su potpuno prilagodljivi zahtevima klijenata. Setovi se lako montiraju na zid ili vrata objekta, bušenjem ili lepljnjem na površine koje su predviđene zaobeležavanje.Pločice mogu biti u različitim bojama , ali najčešće se koriste zlatan ili srebran osnoava na kojoj se rad gravura ili štampa (obično se logotip štamp au boji, a imena se graviraju).

obelezavvanje cene         obelezavvanje cene

Aluminijumski drzac za vrata – Obelezivac za vrta -Onzake za vrata

Oznake za vrata su izradjene od aluminjimua, tacnije od aluminijumskih profila koji se seku na meru po zelji kupca. Izmena sadrzaja je veoma brza i laka i postize se jednostavnim pomeranjem pokrivnih kapa.
Montaza profila aluminijumskih oznaka za vrata je veoma jednostavn i braza i vrsi se pomoccu duplo lepljivih sundjerastih traka koji su postavljene na poledjinu profila ili busenjem i tiplovanjem direktno u zid u zavisnosti od tipa povrsine na koji se postavljaju obelezivaci.
Idealno je resenja za obelezavanje svih prostorija, kancelarijskog prostora, magacina , skola, hotela, restorana…
Kod nas mozete poruciti kompletnu uslugu od idejnog resenja, preko produkcije do montaze plocica u prostoru.