Stirodur reklame- Krivolinijsko isecanje stirodura

Stirodur je materijal koji je našao primenu i u izradi trodimenzionalnih reklamnih natpisa i logotipa. Postupkom CNC obrade umogucnosti da smo da uradimo izuzetno efektne 3D ispise i logotipe. Iseceni stirodur se gletuje zatim visoko kvalitetnim bojama po panotn skali se farba uoriginalne kompanijske boje koje su Vam potrebne. Stirodur reklame se koriste za spoljašnje i unutrašnje obeležavanje objekata, sajmova, revija, poslovnih prostora itd.
Reklamna 3D slova i logotipi od stirodura, se izrađuju u najraznovrsnijim formama i veličinama i sto je cesto vrlo bitno kratkim rokovima isporuke.

Ono sto odlikuje stirodr slova je kratak rok isporuke i veom apovoljna cena krajnjeg proizvoda.

3D SLOVA od ostalih materijala

Odlicna reklama, izrada 3D slova od stiropora, medijapana, pleksiglasa, klirita. Izradjujemo 3D slova, razlicitih dimenzija i fontova prema zeljama i zahtevima kupaca. Nudimo 3D slova sa kombinovanom rasvetom, kao i sa pozadinskom i frontalnom rasvetom.

Istaknite Vas logo, dajte sjaj Vasoj firmi. Izuzetna reklama, privlacnog dizajna. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vasa pitanja, savetujemo Vas kako da na najbolji moguci nacin prikazete Vasu firmu u najboljem svetlu.