CM – Traka

Novo u ponudi reklamnog P.O.S. materijala je CM traka za izlaganje proizvoda.
Dobra cena trake, lepa vidljivost i uočljivost na prodajnom mestu uz minimalno zauzimanje prostora na polici garantuju funkcionalnu upotrebljivos POS trake .
Traka je naopravljena od PVC materijala, vrlo je izdržljiva, visoke nosivoti, izuzetno je dugotrajna, lako zamenljiva….Uz traku u ponudi imamo i kukice za kačenja n apolicu po ceni od 0,15 eur/kom.Impulsivna kupovina je značajan deo prodaje u prodajnim objektima i ukoliko se Vaš proizvod nalazi na oku Vašeg potencijalnog kupca , na polici nja diohvata ruke značajno povećavate mogućnost da se potencijalni kupac odluči za Vašu ponudu, uz minimalno ulaganje ovo rešenje je lako dostupno uz CM traku.

Ovde na ove dve fotografije vidite i dimenzije trake, na jednom koturu imate 2.400 pozicija. Imate mogućnost da uzmete ceo kotur ili
da uzimate jednu traku sa po 12 pozicija. Cena jedne trake sa 12 pozicija je 1,05eur/kom + pdv

CM2 traka:

Na ove dve slike imate prikazane dimenzije i izgled CM2 trake na njoj ima 6 pozicija za kačenje i ona ide samo na komad.
Cena CM2 trake je 2,53 eur/kom.

PVC ramovi

PVC RAMOVI sa teleskopskim podešavanjem visine (teleskopski podesivi metalni stalak) su efektna i vrlo ekonomična rešanja za komunikaciju sa potencijalnim kupcima na prodajnom mestu.
Ubacivanjem obostrano štampane komunikacije dobijate mogućnost jefitne i vrlo efektne reklame na mestu prodaje čime obezbeđujete značajnu prednost u odnosu na konurentske ponude.
Sasatavni deo PVC ramova je anti-refleks folija čime se dodatno štiti štampa i pojačava vizuelni efekat grafičkog prikaza.
PVC (plastični) ramovi za obaveštenja predstavljaju funkcionalno i ujedno ekonomično rešenje za isticanje obaveštenja. Uz razne dodatne sisteme za montažu PVC ramova u mogućnosti ste da istaknete potrebne informacije u svakoj situaciji. Ubacivanjem obostrano štampanog obaveštenja i montažom na mestu gde je pogled na ram moguć sa obe strane, dobijate sa jednim ramom obostrano obaveštenje. Takođe kao dodatak imamo u ponudi antireflex folije koje omogućavaju bolju preglednost štampane komunikacije (obaveštenja) i ujedno imaju funkciju zaštite štampe.

CENOVNIK PVC RAMOVA :

PVC RAM SA TELESKOPSKIM NOSAČEM U FORMATU A5 : 6,15 EUR/KOM +PDV
PVC RAM SA TELESKOPSKIM NOSAČEM U FORMATU A4 : 6,75 EUR/KOM +PDV
PVC RAM SA TELESKOPSKIM NOSAČEM U FORMATU A3 : 7,15 EUR/KOM +PDV

cene su bez štampane komunikacije, na veće količine (količina preko 30 komada) odobravamo dodatni rabat.

Magnetni nosači

MAGENTNI NOSAČI KOMUNIKACIJA : snažan magnet daje mogućnost lake montaže i demontaže PVC ramova na metalne površine (aluminijumske površine ne prhvataju magnet, dakle bitno je da površina na koju se postavlja magnetni nosač bude metalna) bez ikakvih oštećenja, bušenja, lepljenja…
Glavna karakteristika nosača je izuzetno jak magnet i veoma lagan PVC ram u koji se ubacuje jednostrano ili dvostrano odštampana komunikacija na papiru.

U ponudi imamo dve vrste nosača, pogledajte cenvnik magmnetnih nosača i doplatu za PVC ramove :

MAGNETNI L DRŽAČ košta 0,95 EUR/KOM +PDV
MAGNETNI T NOSAČ košta 0,95 EUR/KOM + PDV

Doplata za PVC ramove : A5 PVC RAM :1,5 EUR/KOM+ PDV , A4 PVC RAM :2,5 EUR/KOM + PDV , A3 PVC RAM :3EUR/KOM