Display Wall – Reklamni Zid

Predstalja veoma prakticano i mobilno resenje pogodno za za sve vrste promocija , pregradjivanje prostora u open space kancelarijama , unutrasnju dekoraciju prostora…
Materijal stubova od koga je sastavljen Dispaly Wall je eloksirana legura aluminijuma , sa metalnim postoljem.Stampa se radi na baner platnu i moguce je rebrendirati platno u skladu sa Vasim potrebama .
Montaza i demontaza u prostoru traje svega nekoliko minuta ,a svaki deo se pakuje u posebne torbice.Torbice su standardnih dimenzija i sve bez problema staje u gepek putnickog automobila.
(2 bočne strane + 1 centralna strana ) sa stampom : 570 EUR
Postavljanje i kreiranje display wall-ova

MODULARNI DISPLAY WALL 200 X 210 CM – 499 EUR SA ŠTAMPOM!

Modularni displej čine 3 water tenka i dva polja vidljivih diemnzija 200 x 200 cm. Osnovna karakteristika je laka montaža i demontaža, izuzetno stabilno postolje, masivna teleskopska konstrukcija, mogućnost rotiranja polja pod uglovima. Izuzetno lepa i vidljiva reklamna površina .Idealno za unutrašnje promocije, sajmove, kongrese, prezentacije i u kombinaciji sa našom bogatom ponudom displeja čine odličan alat za Vašu uspešnu promociju.


MODULARNI DISPLAY WALL 200 X 210 CM – rasklop

MODULARNI DISPLAY WALL 400 X 210 CM – 599 EUR SA ŠTAMPOM!

Modularni displej čine 3 water tenka i dva polja vidljivih diemnzija 210 x 400 cm. Osnovna karakteristika je laka montaža i demontaža, izuzetno stabilno postolje, masivna teleskopska konstrukcija, mogućnost rotiranja polja pod uglovima. Izuzetno lepa i vidljiva reklamna površina. Idealno za unutrašnje promocije, sajmove, kongrese, prezentacije i u kombinaciji sa našom bogatom ponudom displeja čine odličan alat za Vašu uspešnu promociju.

AKO ŽELITE DA SE ISTAKNETE VISINOM U ZATVORENOM PROSTORU OVO JE PRAVO REŠENJE !!!


MODULARNI DISPLAY WALL 200 X 210 CM – rasklop

Primeri: