Pop Up Counter

Promo pult sa drvenom plocom

Pop up counter je blago zaobljeni pult za promociju proizvoda, izuzetno stabilan, potpuno rasklopiv Ii praktican za upotrebu.Prednosti Pop Up Countera je dostupnost u razlicitm dimenzijama, mogucnost reberendiranja na istim ili novim PVC juvidorima.Stampa se pricvrscuje za mentalnu konstrukciju pomocu magnetnih traka.
Pop up counter sacinjavaju : metalna konstrukcija, pvc juvidori, magnetne trake, stampa I prenosna torba.
Osnovna prednost Pop up countera u odnosu na klasican plasticni promo pult je njegova nosivost, a galvana mana je tezina i nesto komplikovanija montaza – demontaza .
Ukupna tezina ovog pulta je 15 kg (zbog metalne konstrukcije i drvenih ploca)

POP COUNTER model A, cena sa stampom je 220 eur + PDV

POP UP COUNTER MODEL ECONOMY : 165 EUR + PDV

POP COUNTER model B, cena sa stampom je 135 eur + PDVPOP UP COUNTER model C, cena sa stampom je 135 eur + PDV

Promotivni pult – pop up counter sa čičak trakom. Glavne karakteristike su laka montaža – demontaža promo countera. Brzo i jednostavno pričvrćivanje grafike za konstrukciju, upadljiv i vizuelno efektan u prostoru z apromociju.Konstrukciaj je od lagane ali veom ačvrste metalne legura, gornja ploča je od drveta, unutrašnjost countera je podeljena na dve etaže. Rok za izradu i isporuku je najčešće 24 h od porudžbine, a isporukanaVašu adresu je uključena u cenu.

Counter Praktik ovalni sa belom drvenom plocom, telo od plastike (komplet)Counter Praktik ovalni sa sivom drvenom plocom, telo od plastike (komplet)