Rolo Baneri – Rollup Baneri

Rolo baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za indoor ili outdoor promocije. Rolo baner sacinjavaju :AL konstrukcija, stampa na ceradnom baner platnu ili propilenskom baner platnu i prenosna torba.Rolo baner predstavlja rekvizit koji ima siroku upotrebnu vrednost i veoma je rasprostranjen u promociji prezentaciji proizvoda I usluga.Rollup baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. • Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije (srebrni anodizirani aluminij), postavlja se jednostavno i brzo. Odlikuju ga sledeci elementi: -veoma praktican -laka montaza i demontaza rolo banera (montaza I demontaza traju 1 min) -mogunost zamene stampe na istim konstrukcijama vise puta -izuzetno izdrzljiv -ukupne tezine 4 kg sa stampom.
Dimenzije Rolo Banera:

Rolo Baner 0.85 x 200 cm 60 eur Lux Rolo Baner M1 0.85 x 200 cm 70 eur
Rolo baner 100 x 200 cm 75 eur Lux Rolo baner M1 100 x 200 cm 85 eur
Rolo baner 120 x 200 cm 90 eur Lux Rolo baner M1 120 x 200 cm 95 eur
Rolo Baner 150 x 200 cm 105 eur
Rolo Baner 240 x 200 cm 210 eur

rolobaneri
LUX ROLLUP  BANERI ZA SPOLJASNJU UPOTREBU, KONSTRUKCIJA TESKA 6 KG SA DUPLIM MEHANIZMOM

Postavljanjem vise rolo banera dobijate izuzetnu mega bord reklamu koja je se montira i demontira za nekoliko minuta.
AKCIJA = ROLO BANER 0,85 x 200 cm (AL konstrukcija+ stampa u punom koloru + prenosna torba) = 60 eur

RED rollup banner pogledajte upustva i rasklop za pripremu stampe (ovde)
ECO rollup banner pogledajte upustva i rasklop za pripremu stampe (ovde)

Lux RollUp Baner M1 90cmLux RollUp Baner M1 100cmLux RollUp Baner M1 120cmNOVO U PONUDI ROLL UP BANER EXTRA VELIKOG FORMATA DIMENZIJA 240 X 200 CM

Extra ojačana aluminijumska konstrukcija sa čak tri zadnje potporne noseće šipke nudi mogućnost da na jednostavan i brz naćin napravite izuzetno veliki media wall ili reklamni pano koji se može montirati za manje od 1 minuta, potpuno je rasklopiv, montažno je demontažni, pakuje su torbu, pojedinačno pakovan, sa ovim rolo banerom dobijate promo zid za sve vrste promocija, prezantacija ili sajamske nastupe.
Promentie kompanijski enterijer na brz i efektan način, kao i svi drugi rolo baneri iz naše ponude i extra veliki rolo baner se rebrendira odnosno moguća je laka, brza i relativno jeftina zamena štampe po potrebi uvek koristeći istu konstrukciju.

  • Preporucujemo