VOBLERI

 Promo vobleri , nosaci reklamnih poruka  su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima…
Mi izradjujemo promo voblere tehnikom digitalne ili ofsetne stampe na papiru (u zavisnosti od zeljenog tiraza)  u kombinaciji sa PVC nosacima voblera koji se izradjuju od kvalitetnog i izuzetno elasticnog juvidora. Za pricvrscivanje na police marketa koristimo izuzetno postojanu sundjerastu duplofan traku koja ima radni vek trajanja prema fabrickim instrukcijama do 365 dana .
Duzinu i sirinu PVC  trake mozemo prilagoditi Vasim zahtevima i zeljama ili Vam ih isporucujemo u standardnoj velicini od 1.5 x 20 cm.

Vobleri se izradjuju od kundruka papira 300 gr *materijal kao za standardnu vizit karticu.
Radimo ih u svim oblicima i svim tirazima, mali tirazi se rade digitalnom stampom na tabak , a veci tirazi tehnikom ofset stampe.
Ako se male serije rade u oblicima secemo ih laserom u obliku po zelji klijenta, a veci tirazi se stancuju *pravi se stancna i vrsi se usluga isecanja papira stancnom u zeljenom obliku.
Reklamni vobleri se plastificiraju mat, sjajnom ili polu mat plastifikacijom cime im se produzava vek trajnja usled razliciih uticaja *sunce, hladnoca, vlaga…
Vobler je najlkasi i najjeftiniji nacin da budete primeceni na prodajnom mestu i dobijate odlican odnos ulozenog novac u odnosu na ocekivani efekat promocije proizvoda.
Mi nudimo kompletnu uslugu od grafickog resenja do gotovog proizvoda za reklamne promo voblere.