Reklamna usb memorija

USB Flash memorija

Predstavljamo Vam potpuni novitet u našoj ponudi – USB Flash memoriju. USB Flash memorija predstavlja veoma praktičan i moderan promo poklon.

Reklamni USB proizvodi predstvaljaju izuzetno funkcionalne i popularane reklamne proizvode koje se svakodnevno koriste u privatnoj i poslovnoj upotrebi.
Siroka palta dostupnih modela, veliki izbor boja, brendiranje razlicitim tehnikama stampe , stabilan lager i dobar odnos cene i kvaliteta ovaj proizvod sa pravom svrstavju u kategoriju naj-prodavanijih proizvoda u domenu reklamnog materijala.

SWA Tim cenovnik USB memorija

REKLAMNE MEMORIJE USB KARTICE – USB MEMORIJA SA ŠTAMPOM

Reklamne USB memorije su poslovni poklon koji ima veliku upotrebnu i funkcionalnu vrednost, praktične su za upotrebu i veoma pogodne za brendiranje. Model je pogodan za štampu u punom koloru digitalnom tehnikom flet štampe direktno na usb memorijsku karticu. Proizvod je dostupan sa kapacitetom od 4,8,16,32 GB. USB kartice mogu da zamene i poslovne kartice, idealan poklon za sve poslovne partnere, jer pored reklame mogu da prenesu i multimedijalne poruke ili reklamne spotove. Pogodne su za nošenje u novčaniku ili holderima za kartice i vizit kartice. Brzo se uštampavju, štampa na reklmniom usb je veoma postojana i upadljiva. Odličan izbor poslovnog poklona koji je posebno pakovan u celofan kesice ili uz doplatu moguće je poručiti i dodatno pojedinačno pakovanje za reklamne USB memorije.

 

Rasklop sa upustvima za pripremu štampe za USB memorije

 

U našoj ponudi su trenutno dostupna tri modela u 3 raspoloživa kapaciteta (4 GB, 8 GB i 16 GB):

CREDIT CARD (37.101.90)

FLIP (37.100.88)

DATAX (37.110.)

CREDIT CARD je model dimenzija kreditne kartice izrađen od kvalitetne tvrde plastike. Idealan je za nošenje u novčaniku. Model je pogodan za direktnu (digitalnu) štampu u punom koloru sa obe strane.

DATAX je model čije je kućište izrađeno od kombinacije materijala aluminijum/plastika i pogodan je za lasersko graviranje.

FLIP je model čije je kućište izrađeno od kombinacije materijala metal/plastika i pogodan je za brendiranje stikerom.

Modeli se mogu upotpuniti različitim dodacima u vidu priključaka za mobilni telefon, ključeve, priveske ili nešto po Vašem izboru. Dodaci se isporučuju odvojeno. Takođe u ponudi je i poklon kutija SHELL, odgovarajuća za modele FLIP i DATAX u kojoj ovi proizvodi mogu izgledati još ekskluzivnije.

U prilogu se nalazi tabela sa cenama u zavisnosti od poručene količine, kapaciteta memorije i odabranih dodataka.

Poručivanje:

Kako biste poručili potrebno je da u e-mailu navedete sledeće podatke :

1. Model koji poručujete (CREDIT CARD, FLIP ili DATAX)

2. Kapacitet memorije

3. Količinu koju poručujete

4. Sa ili bez štampe

5. Dodatak (Opciono)

U prilogu se nalazi dokument USB Tehnicki Crtež, u kome možete naći tehničke crteže navedenih artikala, sa bitnim napomenama za izradu grafičke pripreme.

Isporuka:

Rok isporuke je 3 radna dana za robu koja se nalazi na stanju i poručuje se bez štampe. Ukoliko se roba poručuje sa štampom rok isporuke je 7 radnih dana od dana konfirmacije uzorka.

Pogledajte rasklop USB kartice