TRAKICE – ID TRAKICE, TRAKE ZA AKREDITACIJE, TRAKE ZA ID KARTICE, TRKICE SA ŠTAMPOM

reklamne trakice se stampaju tehnikom sublimacione stampe u punom koloru jednostrano ili dvostarno.Reklamne tekstilne traskice se koriste za ID kartice, trakice za kljuceve, reklamne trakice za mobilni telefon.
Reklamne trakice su cest reklamni poklon koji se svakodnevno koristi.

U našoj ponudi možete pronaći bogat izbor reklamnih trakica sa direktnom štampom do punog kolora ili trakice u različitim bojama bez štampe. Imamo trakice različitih debljina sa bogatom ponudom propratnog aksesoara, metalnim ili plastičnim dodacima, držače id kartica, mobilnih telefona, nosače za ključeve…
ID trakice su odličan reklamni proizvod koji ima svoju upotrebnu funkcionalnu vrednost, štampamo ih tehnikom sublimacione štampe u punom koloru jednostrano ili dvostrano.
Ovaj proizvod je poznat i kao artikal koji prati sve vrste promocija, prezentacija, sajamske nastupe, konferencije, u svakodnevnoj upotrebi je kod kompanija koje imaju kartice za ulaz u kompanije i zato insistiramo na kavlitetnoj štampi koja se ne skida i na materijalu trakica koje imaju višegodinju izdržljivost čak i kod svakodnevne upotrebe. Termo fiksacija boje daje mogućnost pranja ovih trakica bez skidanja boje.