Shark i flying baneri

Baneri za plazu, baneri zastave, baneri za plazu, baneri zastave, mobilne zastave, zastave za sneg, sajamske zastave, zastave za promocije i prezentacije, pokretne zastave, mini jarabol sa zastavom

Super moderna mobilna reklama za tvrdu , meku ili vodenu podlogu.Postupak montaže i demontaže je veoma jednostavan i moguće je raditi zamenu štampe po želji koristeci istu konstrukciju više puta. Digitalna stampa za Flying ili Schark banere se radi tehnikom sublimacione stampe iz rolne na poliestru .
Priprema za stampu se radi prema rasklopima za banere uz napomenu da tekst mora biti udaljen od ivice banera bar za nekoliko centimetara, stampu je moguce raditi u punom koloru.
Uobicajeni rok za isporuku je jedan do dva radna dana od prijema ispravne priprem za stampu. Ove proizvode karakterise jednostavna montaza i demontaza, laka i brza zamena stampe , lagana konstrukcija i jaka podloga koja izdrzava jake udare vetra pri spoljasnjoj upotrebi.

BEACH FLAG – ili MOBILNE ZASTAVE su idealane za promocije na otvorenom prostoru i zatvorenom prostoru. Pokretne jarboli kako ih neki zovu odlikuje laka zamena štampe i čini da jednu konstrukciju možete da koristite za više kampanja, štampa se radi na poliester materijalu koji propušta vetar a štampu čini izuzetno trajnom. Štampa se radi sa jedne strane ali tehnička svojstava materijala omogućavaju dvostrano vidljivu štampu (kao na zastavama) i na taj način dobijate dvostranu pokretnu lepršavu reklamiu koja privlači veliku pažnju.
U našoj ponudi imamo 4 različite veličine u dva modela različita modela reklamnih zastava *scahrak i baech flag.
Konstrukcije su od alumnijuma i fiberglasa, veoma sa jake, elastičene i otporne na udare vetra, u našoj ponudi su postolja za sve podloge čime ovaj proizvod postaje potpuno univerzalno rešenje za mobline promocije, obležavanje prostora, promocije i prezentacije. Rok isporuke od 24h garantuje, stalan lager konstrukcija, visoka produktivnost i kapaciteti štampe, dizajn studio, sopstvena dorada šivenjem garantuju odličan odnos cena/kvalitet.

MOBILNE ZASTAVE – SHARK


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Shark 79eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Shark 99eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Shark 105eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Shark 109eur)

MOBILNE ZASTAVE – SUZA


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Suza 69eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Suza 79eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Suza 99eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Suza 105eur)

MOBILNE ZASTAVE – JEDRA


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Jedro 79eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Jedro 99eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Jedro 105eur)


Download Rasklopi i upustva za pripremu stampe (Jedro 109eur)