REKLAMNI KALENDARI – STAMPANJE KALENDARA

Swa Tim vrsi izradu kalendara po jako pristupacnim cenam.
Stampanje kalendara i IZRADA KALNEDARA moze biti na razlicite nacine, jer postoje razlicite vrste reklamnih kalendara, kao sto su zidni, stoni, jednodelni, trodelni I sl. Izgled vaseg kalendara zavisi od vase zamisli i vasih zelja, kalendari mogu biti razlicitih tipova, dimenzija i anmena. Stampa kalendara podrazumeva I stampanje logotipa ili Vaseg prozivoda.
U ponudi imamo tipska vec gotova resenja za kalendare koji se stampaju u manim ili srednjim tirazima ili mogucnost izrade Vaseg kalendara u skladu sa Vasim zahtevima i zelajam prema Vasoj pripremi za stampu ili uz pomoc tima nasih dizajnera koji Vam stoje na raspolaganju za realizaciju Vasih zelja i ideja.

KOLEKCIJA KALENDARA za sezonu 2017/18:

  • - Zidni kalendari sa 7 listova
  • - Zidni trolisni
  • - Zidni trodelni
  • - Zidni kalemndari sa 12 i više listova
  • - Zidni Perfo MAX kalendari
  • - Stoni kalendari
  • - Poslovni kalendari

NOVI MODELI KALENDARA – Ponudu sedmolisnih kalendara smo proširili za dva nova modela: 70.096 SRPSKA TRADICIJA i 70.041 SRPSKI JUNACI sa motivima koji oslikavaju bogatu srpsku istoriju i tradiciju. Uveli smo i novi model stonog kalendara PRAVOSLAVNI 97, 70097 koji je štampan u punom koloru sa zlatnom kao posebnom bojom.
NOVA BOJA U PONUDI – Jedan od omiljenih poslovnh kalendara POSLOVNI 73 šifra: 70073 dobio je novu boju, pa tako od ove sezone pored crvene i plave ovaj model nudimo i u belo – sivoj kombinaciji.
REDIZAJN POSTOJEĆIH MODELA KALNEDARA – POSLOVNI 79 , šifra: 70079 koji se sastojao od Kalendarijuma i zaglavlja koji nisu bili spojeni. Od ove sezone poručivanjem ovog modela dobijate kalendar sa perforiranim listovima koji su već spojeni klamerom. Takođe promenjen je i dizajn pa tako na jednom listu pored aktuelnog meseca nalazi se prošli i dva naredna.KATALOG ROKOVNIKA I KALENDARACENOVNIK ROKOVNICI I KALENDARI